טירמיסו ללא תוספת סוכר עם INSTICK
רכיבי המוצר
מצרכים ל-3 כוסות:
- 7 עוגיות ״בישקוטים״
- 250 גרם גבינת מסקרפונה 40%
- 250 גרם קוטג׳ 1% (גביע)
- 500 מ״ל חלב 3%
- 2 סטיקים של INSTICK בטעם קפה קר ללא תוספת סוכר
- מעט אבקת קקאו
אופן הכנה
ערבבו סטיק אחד של ״משקה בטעם קפה קר ללא תוספת סוכר״ העם החלב בקערה, והניחו בצד.
הקציפו ביחד גבינת מסקרפונה, גבינת קוטג׳ וסטיק אחד של ״משקה בטעם קפה קר ללא תוספת סוכר״.
לאחר קבלת קרם אחיד, הוסיפו מעט תוך כדיי ערבוב מתערובת החלב-קפה עד לקבלת קרם אוורירי וקרמי יותר.
שפכו את תערובת החלב-קפה לתוך כלי עמוק. ספגו כל עוגיה משני צידיה, שברו אותה ל-3 חלקים והכניסו לקרקעית הכוס.
מלאו את הכוס בכ-2 כפות של קרם, וחזרו על הפעולה בשנית.
הכניסו את הכוסות למקרר למספר שעות עד ייצוב הקרם.
לפניי ההגשה, פזרו מעט אבקת קקאו וקשטו בעוגיה.