טורט תותים וגבינה ללא תוספת סוכר עם INSTICK
רכיבי המוצר
מרכיבים לבסיס:
- ביצה אחת
- 74 גרם אריתריטול (ממתיק צמחי)
- 90 גרם קמח
- כפית אבקת אפיה
- 40 גרם מרגרינה
- 2 כפיות אבקת קקאו
- 100 מ״ל חלב 3%
מצרכים לקרם:
- 300 גרם גבינת קוטג' 1%
- 100 גרם אריתריטול
- 100 גרם שמנת 5%
- חבילת ג'לטין טהור
- 250 גרם תותים טריים
אופן הכנה
הכנת הבסיס:
מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את הביצים, אריתריטול, ומרגרינה במשך כ- 5 דק׳.
בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, ואבקת אפייה.
מוסיפים בהדרגה ובעדינות את התערובת ה״יבשה״ לתוך התערובת מהמיקסר עד קבלת מסה אחידה.
משמנים ומקמחים קלות את תחתית תבנית האפייה.
יוצקים את הבצק לתוך התבנית ומתאימים אותו לגודל התבנית.
אופים את התחתית כ-20 דק׳ בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
משאירים את התחתית עד התקררות מוחלטת.
הכנת הקרם:
מנקים ושוטפים את התותים, השאירו כמה תותים לקישוט.
מקציפים בקערה את הקוטג׳ והאריתריטול עד קבלת תערובת אוורירית.
מערבבים את התותים עם התערובת של הקוטג׳.
מקציפים את השמנת עד שהיא יציבה, ומערבבים את הג׳לטין לתוך תערובת הקמח-תות, כעת מקפלים פנימה את הקרם.
מורחים את הקרם על בסיס העוגה ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים.